Omstandigheden veranderen en ontwikkelen zich voortdurend, denk aan de wereld om je heen en de veranderingen in werk. Dit vraagt enerzijds veerkracht en aan de andere kant ook de stevigheid om je eigen koers vast te houden.

Het kennen en varen van jouw koers is in de eerste plaats belangrijk voor jezelf. Ook voor de mensen om je heen en je werkgever is het fijn als jij weet waar je voor staat en waar je voor gaat.

Om daar zicht op te krijgen helpt het jou om stil te staan en jezelf de vraag te stellen: ‘ben ik (nog) op de goede weg?’ Wij zien dat als een -APK-, wat staat voor jouw Authentieke Persoonlijke Kracht. Geef jezelf een persoonlijke APK cadeau met de Qidos quick scan. Door het invullen van deze scan krijg je een eerste inzicht in de vier basiswaarden die jouw persoonlijke kracht vormen: je oorsprong, je talent, je vitaliteit en je mindset. De resultaten van de scan zijn een gefundeerd startpunt voor het verder leren kennen en verdiepen van jezelf!

Waaruit bestaat jouw persoonlijke kracht?

  1. Oorsprong: Ken jij jouw drijfveren en zet je deze in voor het realiseren van je persoonlijke missie en motivatie?
  2. Talenten: Benut je jouw potentieel en word je genoeg uitgedaagd?
  3. Vitaliteit: Jouw gezondheid is je basis, hoe goed zorg jij daarvoor?
  4. Mindset: Hoe veerkrachtig en flexibel ben jij in je denken?

De gegevens van de scan, die bestaat uit 20 vragen. Je kunt per vraag steeds kiezen uit 5 antwoordmogelijkheden. Kies snel en intuïtief.

  • bijna nooit
  • zelden
  • soms
  • regelmatig
  • bijna altijd

Jouw antwoorden op de scanvragen worden nergens opgeslagen. Ook worden ze niet gebruikt voor andere doeleinden, tenzij je zelf hebt aangegeven dat we je mogen benaderen met informatie.

Vul hieronder je e-mail adres in en start de quickscan.


E-mail adres is niet correct.